CHÉRI


En aquest post us presento el meu primer pastís! Sí, sí, primer, creat des de 0.  Aquest va ser el treball final del curs de pastisseria professional que, com sabreu, he estat cursant a l'escola Hofmann durant tot un any.

Ha sigut tot un procés el fet de crear-lo: pensar la idea, intentar representar-la, moltes pràctiques, molts "fails",  rectificacions, ... Fins a arribar al pastís que veieu a la imatge, el que van veure els quatre jutges que m'avaluaven. 

El que vaig tenir més en compte a l'hora de crear-lo va ser, centrar-me en un gust principal (cirera) i a partir d'aquí buscar els altres gustos complementaris que hi combinessin millor, gràcies al programa Food Pairing vaig trobar que, efectivament, la xocolata i el caramel eren ideals. El seguent requisit que vaig tenir en compte van ser les textures, volia que el meu pastís tingués les 5 textures principals (mousse, cremós, cruixent, gelatinós i pa de pessic).



Com podeu veure a continuació, a la primera imatge, hi trobareu l'esquema que marca les diferents parts que formaven el meu Chéri. 

Estic molt feliç de poder-lo penjar al blog, una creació totalment meva, al costat de tot el meu recorregut des dels meus principis com a pastissera "en pràctiques" fins a pastissera oficial. Seguim endavant!








Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars