NINA, el joc del dolç.
Ens arriba l'aniversari de la Berta, la meva cosina, una altra amant del fondant que tenim a la família. Just fa un any, em van regalar els meus tiets una mena de motlle per fer una nina, i encara no havia trobat oportunitat per fer-la i decorar-la fins avui.
El primer que vaig fer, lògicament, va ser el pa de pessic que faria funció de faldilla en la futura creació. Aquesta vegada he decidit canviar una mica la recepta ja que les anteriors vegades que havia fet servir la típica recepta de pa de pessic de xocolata, al ser taaaan esponjós, s'esmicolava i creava cert tipus de desastre. Però finalment ha quedat igual o més bo encara... Guarnit amb melmelada de maduixa i ganache com de costum.
La idea de les papallones la vam tenir jo i les meves ajudantes, aquesta vegada la meva mare i la meva germana, a mesura que anàvem motllejant la part de dalt del vestit. El motlle d'aquestes precioses papallones va ser un regal molt especial que em va arribar des de Bèlgica, màgica i dolça terra d'on em va venir la inspiració per aquest producte anomenat fondant i en general, tota la rebosteria. On vaig fer els "primers passos" en aquest meravellós món deliciós gràcies a l'Ana.
Us deixo finalment les imatges del pastís de la Berta, per molts anys preciosa!:
Me encanta!
ResponEliminaEres toda una profesional!
Felicidades por TODAs creaciones, son preciosas!
P.D. De nada, para mi es un honor haberte introducido en este dulce y maravilloso mundo ;-)
Miil Grácias! Me alegro mucho de que te gusten y fue un privilegio poder aprender contigo!! :)
Elimina